Friends-appartementen

Heeft u een supergezellige vriend of vriendin waarmee u graag wilt samenwonen? Dan is een Friends-appartement wellicht iets voor jullie. Jullie delen gezellig samen de woonkamer, de keuken en de beide terrassen. Maar ieder heeft wel een eigen slaapkamer én een eigen badkamer. Kortom: Gezellig samen, maar ook de ruimte om u terug te trekken.

Zeven kansen voor Friends

In The OX zijn er 7 Friends-appartementen die zich allemaal bevinden op de begane grond (typen D1 en D1a). De appartementen zijn met hun 131 m² ruim opgezet. Zie de voorbeeldplattegrond hieronder.

De Friends-appartementen zijn voorzien van een laminaatvloer, dat scheelt weer tijd en geld! Aan beide kanten van het appartement bevindt zich een terras, dus altijd een plek om lekker buiten te genieten.

Voor de kookliefhebbers onder jullie: de Friends-appartementen hebben een luxe keuken met combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Gedeelde huur

De totale huur van de Friends-woningen is € 2.067,- per maand, wat uitkomt op € 1.033,50 per persoon per maand. Ziet u zichzelf hier al wonen met een vriend of vriendin? Schrijf dan snel in voor zo’n uniek Friends-appartement!

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om je - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. Je maakt hiermee direct een account aan waarmee je later eventueel je inschrijving kan voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring