Huren in 5 stappen

Huren in 5 stappen

1

Een goede voorbereiding…

Bent u enthousiast over The Ox en wilt u uw interesse in een appartement tonen? Controleer eerst of u aan de inkomenseisen en huurvoorwaarden kunt voldoen, let op! De voorwaarden verschillen bij middenhuur en vrije sector huur. De voorwaarden vindt u bij de FAQ.

2

Start inschrijvingen

Het verhuurproces van The Ox is gestart. Vanaf nu ziet u bij de woningzoeker alle informatie over de appartementen en kunt u uw interesse tonen, door zich in te schrijven op uw favoriete woning. In de woningzoeker zoekt u eerst het appartement (of appartementen) van uw voorkeur met behulp van de filters. Daarna kunt u starten met het tonen van interesse (inschrijven). Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in en upload alle gevraagde documenten. Enkel complete inschrijvingen worden in behandeling genomen.
Let op! Voor The Ox is de inschrijving gesloten.

3

Documenten uploaden

U bent weer een stap verder. Er zijn meerdere kandidaten die in aanmerking komen voor een woning. U hoort binnen enkele dagen of u meerdere documenten dient te uploaden. Daarna worden alleen volledige dossiers bekeken en gecontroleerd. Voor de kandidaten van de middenhuur appartementen worden vervolgens de huisvestingsvergunningen aangevraagd bij de gemeente. Enkel als de gemeente de vergunning verleent kunt u een middenhuur appartement huren in The Ox.

4

Bezichtiging

Heeft u bericht ontvangen dat Vesteda uw stukken nader wenst te controleren, dan ontvangt u in de tussentijd een uitnodiging om de modelwoning te komen bezichtigen. U krijgt dan alvast een indruk van het afwerkingsniveau van de woning, zodat u (als Vesteda bereid is u de woning te verhuren) kunt bepalen of u nog altijd interesse heeft in de woning. Let op: een uitnodiging om de modelwoning te bezichtigen wil nog niet zeggen dat Vesteda bereid is u de woning te verhuren. Pas als Vesteda al uw stukken heeft gecontroleerd en goedgekeurd en zij u een huurovereenkomst aanbiedt, kunt u in aanmerking komen voor de woning.”

5

Verhuizen!

Wanneer u enthousiast bent over het toegewezen appartement en alle documenten zijn in orde, dan maken wij de huurovereenkomst op. Het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat digitaal. Vanaf dan kunt u zich klaar maken voor de verhuizing! De makelaar van Vesteda houdt u op de hoogte van de oplevering en maakt een afspraak voor het overhandigen van de sleutel.

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om je - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. Je maakt hiermee direct een account aan waarmee je later eventueel je inschrijving kan voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring